Boek Kunst tijdens de oorlogsjaren: Marten Melsen en de Groote Oorlog te koop !!!

Het nieuwste boek van de Koninklijke Heemkundige Kring van de Antwerpse Polder, Kunst tijdens de oorlogsjaren: Marten Melsen en de Groote Oorlog,

belicht een nooit eerder te boek gestelde periode uit het leven van de Stabroekse Breugel. In het boek wordt door kleinzoon Jan Melsen de periode 1914-1918 vakkundig uit de doeken gedaan op niet minder dan 185 bladzijden. Met niet minder dan 250 reproducties in kleur is dit boek een verzamelobject voor elke kunstminnende inwoner van de Antwerpse Polder. Het boek is voor slechts 35 euro te koop in het Poldermuseum te Lillo, Drukkerij Publi-Polder te Stabroek of bij de heemkring zelf via mail ( heemkringpolder@gmail.com) en per telefoon op nummer 03.664.30.98 Bellen na 19 uur. De verzendingkosten buiten de Antwerpse Polder en Kapellen bedragen 5 euro.

 

 

Haast u nu er nog exemplaren beschikbaar zijn !!!